Доній вкотре розповів про головних кнопкотискунчиків у ВР.

Народні депутати продовжують натискати на кнопки за себе і за того вуйка.

Прізвища порушників озвучив народний депутат-самовисуванець Олесь Доній на брифінгу у м. Києві.

“В мене є конкретні імена депутатів-регіоналів, які з перших днів роботи Верховної Ради порушують законодавство. Більш того, вони й не слухають лідера своєї політсили – Президента В. Януковича. Нагадаю, що Президент Янукович підписав зміни до Регламенту Верховної Ради, які на сьогодні є Законом” – повідомив він.

Доній нагадав, що стаття 47 нового Закону про Регламент Верховної Ради наголошує, що депутат голосує особисто, за допомогою електронної системи в залі засідань Верховної Ради у спосіб, який унеможливлює голосування іншою особою замість народного депутата.

“В такий спосіб, депутати-регіонали, що голосують за свого сусіду, фактично плюють в обличчя ще й своєму лідерові Віктору Януковичу”, – додав він.

Зі слів політика 12 грудня регіонал Юрій Воропаєв голосував замість Віталія Калюжного, Володимир Малишев – за Євгена Геллера, 13 грудня Сергій Горохов – за Таріела Васадзе, Володимир Малишев – за Євгена Геллера, Станіслав Мельник – за Дениса Омел’яновича, Микола Дмитрук – за Володимира Мисика.