Як українці зустрічали “кінец світу”.

У Києві молодь влаштувала флешмоб. “Буйні” падали на коліна, просила прощення за гріхи і билися газетами. А в одній із київських шкіл школярі самотужки намагалися відміти уроки через “кінець світу”. Також у столиці 21 грудня відбулася рекордна кількість корпоративів. Цікаво, що костюми “під майя” неможливо було знайти, – пише “Комсомольськая правда в Украине”.

А ось в Одесі 21 грудня влаштували бійку в мерії. Нападники кидалися сміттєвими баками, каменями, вогняними ганчірками. Захисники ради відповіли сльозогінним газом та водою. Після двобою обранці громади спокій продовжили працювати.

У Криму сотні сіл опинилися без світла. А місцеві туристичні фірми “нагріли руки” на продажі спокусливих гарячих турів під назвою “Йдучи, гасіть світло …”.

У Харкові пропонували бункер, аби пережити “кінець світу”. Просили 5 тисяч гривень, щоб вижити. Через космічну ціну до бункеру ніхто не поліз. В Дніпропетровську молодь “в темі” влаштувала дискотеку у покинутому бомбосховищі. Танцювали усю ніч, скинулися навіть на випивку та закуску.