Наслідки штурму одеської міської ради.

Як повідомляє Прес-служба Одеської обласної організації ВО “Свобода”, 21 грудня особи в цивільному розпочали рейд студентськими гуртожитками міста на молодь, яка брала участь у пікетуванні міської ради, що відбулося вранці цього дня. Нагадаємо, на сесію Одеської міськради міліція брутально не допустила народного депутата України Павла Кириленка, який на засіданні мав представити думку громади щодо антинародних та українофобських ініціатив міськради. Відтак громада вдалася до штурму міськради, аби забезпечити своє право на доступ до органів місцевого самоврядування та доступ народного депутата до роботи сесій ОМС (докладніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/035122/)

Цього ж дня близько 16-ї години в гуртожитку Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова особи в цивільному, що представились працівниками правоохоронними органів, почали пошук людей, які могли бути причетними до пікетування Одеської міської ради.

Зокрема під час цього “рейду” гуртожитками особи в цивільному затримали студента Баклана Віталія. Є інформація, що його повезли в Одеське міське управління ГУМВС України (Преображенська, 44).

Голова Одеської обласної організації ВО “Свобода”, народний депутат України Павло Кириленко вирушив до відділку міліції аби забезпечити дотримання прав студента та з‘ясувати на яких підставах його було затримано.