У Росії свині допомагатимуть шукати у вболівальників піротехніку.

Заступник генерального директора пітерського “Зеніту” Юрій Федотов розповів про методи, якими клуб із Санкт-Петербурга має намір боротися з проносом уболівальниками піротехніки на стадіони.

“Ми в “Зеніті” з’ясували, що краще за собак і свиней піротехніку не здатний виявити ніхто, – наводить слова Федотова sportbox.ru. – Немає на сьогодні техніки краще!”

Нагадаємо, що “Зеніту” було зараховано технічну поразку в матчі 16-го туру чемпіонату Росії проти “Динамо” через петарду, яка була кинута у воротаря біло-блакитних Антона Шуніна.

Дана поразка ускладнила “Зеніту” захист чемпіонського титулу. На даний момент пітерська команда займає в першості країни третє місце, поступаючись чотири очки лідируючому ЦСКА.

Крім того, директор з безпеки РФПЛ Олександр Мейтін нагадав, що часом правоохоронці вилучають піротехніку у фанатів “Зеніта” з інтимних місць. Функціонер пообіцяв, що організація планує з цим боротися.

“Є способи, щоб все запобігти. Але ви зрозумійте, зараз люди на огляді працюють чисто як психологи – тобто визначають, є там у фаната щось чи ні. Ми можемо, звичайно, поставити апаратуру, як в аеропорту, але тоді люди на стадіон будуть потрапляти через вісім годин, умовно кажучи”, – наводить слова Мейтін Росбалт.

Джерело: Newsru